CINEMAAquest treball està basat en el cinema. Vam veure una pel·lícula anomenada “La Ladrona de libros”.

Està basada en la novel·la de Markus Zusak, la història va sobre Liesel Mamminger ,una nena de 9 anys adoptada per una família Alemana durant la Segona Guerra Mundial. Amb ajuda del seu pare adoptiu la jove aprèn a llegir i escriure. Té un veí que es diu Rudy i és el seu millor amic. A més tenen un home jueu amagat al seu soterrani que complicarà molt el dia a dia de la família. En general la pel·lícula va sobre el règim de Hitler. Per a la nostra protagonista, el poder de les paraules i de la imaginació es converteix en una forma de distreure's dels bombardejos.


Amb la professora de català, la Joana, vam fer una fitxa sobre l'anàlisi i observació de la pel·lícula, abans de començar a veure-la, i una altra després, per veure si ens havia quedat clar l'ordre dels esdeveniments.

Amb el professor de castellà, l’Ismael, vam fer vàries fitxes que tractaven sobre les guerres i tot el que comporta. Totes les fitxes les vam fer amb la finalitat de saber que en altres països,succeeixen coses molt semblants a la pel·lícula o fins i tot pitjor.

Al finalitzar la pel·lícula, amb la professora de socials, la Marta, vam fer un mural, on surt un resum dels personatges principals de la pel·lícula i una imatge de cadascun.

Treball escrit realitzat a C. Socials al finalitzar la visualització de la pel·lícula.Redacció: Nadia – Marta - Maria
Cap comentari:

Publica un comentari