L'HORTHORTICULTURA


Com a projectes varis tenim i participem en una part del centre destinat al treball de l'Horticultura, on treballem el procés d’utilitzar l’horticultura, les plantes i el seu cultiu per ajudar en el desenvolupament del nostre aprenentatge.
L'horticultura integra múltiples beneficis a nivell físic, psicològic, cognitiu i social. Genera il·lusió i estimulació de la responsabilitat, la disminució de l'estrès i l'ansietat i el desenvolupament de l'autoestima, la satisfacció i la confiança en un mateix.
Hi ha beneficis en l'estimulació de la memòria, l’augment de la capacitat de concentració i atenció, així com l’estimulació de l’aprenentatge significatiu i l’aplicació pràctica de nous coneixements.
A nivell social alguns dels beneficis que aporta l'horticultura terapèutica són l'augment de la participació i interacció social, la millora de la cohesió de grup i l'estímul de patrons saludables en les relacions.

A continuació un reportatge gràfic del nostre treball:

Preparant la terra

Primer de tot, vam haver de treure les males herbes i airejar la terra. Uf, quina feinada, la veritat! Van dedicar-hi unes quantes hores de classe.Com veieu, vam haver de fer les parcel·les perquè cada grup s'encarregués de la seva part.Ja tenim el terreny net i airejat, així que ara començarem a preparar la terra per començar a plantar.
Construint hivernacles


Aquí podeu veure la construcció d'hivernacles seguint les instruccions d'un dibuix. No van tenir cap problema i en un tres i no res ja els tenien fets.

Cap comentari:

Publica un comentari